Thursday, August 28, 2014

Bolt Action: Ranskalaisten edistyminen


Eilen noppakerholla oli keskiviikon pelit, mutta minun osalta jäi pelit väliin. Kehitin jostain itselleni flunssan, joten katsoin parhaaksi jäädä kotiin parantelemaan sitä. Keskiviikon pelien lisäksi väliin jäi tämän aamun sulkapallo (Säästyit Hanna massiiviselta häviöltä). Eilis illan aikana en kuitenkaan ollut aivan saamaton, vaan laitoin komentajalle ja kolmannelle jalkaväkiryhmälle white pumicet alustoille ja maalasin alustat ruskealla. Lisäksi maalasin kokonaan kevyen 75mm tykin.

Maalaustalkoita olen jatkanut tänään hieman, mutta kuumeillessa ei ole mukava maalata, joten edistys ei ole ollut edes mainittava. Sain sentään aikaiseksi ottaa kuvat tätä postausta varten.

Tässä alemapa on kuvat kolmannesta ryhmästä ennen tämän päivän maalausta. Viime postauksessa mainitsin kahdesta figusta joilta oli kiväärit katkennut. Nyt toinen näistä on saanut kunniatehtävän kantaa ranskan lipun taisteluun komentajan seurassa.

Lopussa on myös kuvat tuosta 75mm kevyestä tykistä. Mielestäni tykki onnistui kokonaisuudessaan ihan hyvin ja camon värit ovat toimivat. Näissä metallifiguissa on vain se haittapuoli että niistä tippuu maalit heti kun joku edes katsoo niitä kohti, joten korjausmaalausten jälkeen laitoin siihen kerroksen matt varnishia. Vieläkin siinä on näköjään korjattavaa, mutta tästä tilanteesta siis jatkuu ensi kerralla.

-Nojis




Vasemmalla vanha ensimmäinen ryhmä. Oikealla uusi toinen ryhmä





1 comment:

  1. Tykissä on hieno camo, hyvin toteutettu! Ja lippumies on hyvä idea!

    ReplyDelete