Wednesday, August 6, 2014

Se on loma nyt!

Tahkosin tuossa viimeisen putken vuoroja loppuun. Ensin 2x 14-24 ja sitten perään 2x 12-24 vuoroja. Näissä vuoroissa ei perhettä hirveästi kerkeä näkemään, kun aamu menee ensin 9 tienoille nukkumisessa. Sunnuntaina kävin kyllä emännän ja muksun kanssa ensimmäistä kertaa vauvauinnissa. Ihan mukava kokemus sekin. Nyt sitten tosiaan alkoi odotettu kesäloma. 5 viikkoa vapaata ja en edes tiedä milloin pitää mennä takaisin töihin, kun listat eivät vielä näy niin pitkälle.
seuraavat viisi päivää menee aika hyvin kokonaan sukuloimisessa ja muutemassa muussa jutussa. Noiden jälkeen ehtii ehkä myös maalailemaan. Tosin nämä helteet eivät kyllä houkuttele maalausaseman viereen istuskelemaan tunneiksi.




Tein ristiretken Helsinkiin viime viikolla. Kävin moikkaamassa muutamaa vanhaa työkaveria ja Fantasiapeleistä hakemassa vähän tavaraa. Kuvassa näkyy mitä tarttui mukaan, eli yksi pensseli, green stuffia ja Bolt Actioniin brittien "codex" tai "armeijakirja", millä nimellä noita nyt haluaakaan ajatella.

Tuo Brittien Army Book saattoi olla ehkä hiukan heräte ostos, mutta sieltä löytyy ihan mukavia historiajuttuja, ja kaikki tällaisia figupelejä harrastavathan tietää, että mikään kirja omassa hyllyssä ei ole ikinä turha. Tuon kirjan pohjalta ten vähän muutoksia tuohon aikaisemmin postaamaani 500pts britti listaan ja otan national charactristic säännön käyttöön.

Pohdin myös aikaisemmin että millä bolt action projektilla jatkan, ja tämä kirja kyllä lisäsi brittien laskuvarjojoukoille pisteitä. Noh, pitänee vielä miettiä. Onneksi hyllystä löytyy vielä mortari maalattavaksi loppuun ja Warmachinen legion of Everblightia ennenkuin päätöksiä pitää tehdä.

Yksi tuote oli myös mitä vartavasten olin lähtenyt hakemaan, nimittäin Army Paintterin Matt Varnish spray, mutta se oli päässyt liikkeestä loppumaan. Pitää nyt sitten keksiä, että miten aikataulutan minkäkin projektin maalauksia kun tuota varnissia ei ole kuin liru jäljellä edellisessä purkissa.

-Nojis

No comments:

Post a Comment