Saturday, September 6, 2014

Bolt Action: Pariisin puolustajat

 



Ranskalaisten saamien tiedustelutietojen mukaan on Noppakerhon saksalaisjoukkojen määrä saanut tänään huolestuttavan määrän vahvistuksia. Joukot ovat peräisin Noppakerhon Bolt Action askartelupäivältä (Bolt Action askartelupäivä)

Tämän huolestuttavan tiedon pohjalta on Ranskan armeija käynnistänyt liikekannallepanon ja lähettää taisteluosaston ensi keskiviikon peli-iltaan. Pariisin kadut ovat siis hiljentyneet. Miehet ovat lähteneet patongin ja punaviinilasien ääreltä, hyvästelleet vaimonsa ja perheensä. Nyt edessä ovat vaativat taistelut natsisaksan joukkoja vastaan. Ranskan armeijalla on pullaa aseistuksesta, varusteista sekä panssaroiduista ajoneuvoista. Tällä aikataudulla taisteluosasto on siis kevyesti aseistettu ja taistelijat joutuvat keräämään kaiken rohkeutensa pysäyttääkseen saksalaisen salamasota taktiikaan hyödyntävät joukot.

Seuraavaksi pari kuvaa ranskalaisten joukoista. Laitan tulevaisuudessa paremmat kuvat jotka on otettu paremmissa valo olosuhteissa. Tässä kuitenkin pientä osviittaa joukkojen ulkonäöstä.
-Nojis







No comments:

Post a Comment