Sunday, November 2, 2014

Bolt Action: Objective marker

Scarabilta tilatun ranskalaisen lääkintämiehen mukana tuli itävältalainen sotilas, joka istuu ja nojailee hiekkasäkkeihin. Lisäksi muiden figujen mukana tuli varustekasoja ym ym sälää. Kasasin näistä nyt objective markkerin bolt actionia varten. Itävaltalaisesta tulikin saksalainen, joka on ranskassa rällästäessään on saanut haalittua itselleen kohtuullisen määrän fiinejä viinejä ja on nauttinut niitä nyt liiaksi.

Valmistus oli aika simppeli. Pullot green stuffista, ukko ja tynnyri ym laatikot valmiina. Baseen kiinni ja basetuskamat päälle, maalia pintaan ja done. Ihan mukava tehdä välillä tällainen ei niin vakava projekti.

-Nojis

PS. Ensi keskivikkona olisi kuulema Market Gardenin taisteluja Hollannissa tiedossa, joten on aika ulkoiluttaa brittejä. Speed painttasin niille viisi miestä stenien kanssa. Ajattelin peluuttaa näitä pienenä viiden miehen veteraaneista kerättynä tiedusteluporukkana, joka kulkee bren carrierilla. Sikäli siis jos tämä sopii keskiviikon skenaarioon. Muuten nämä hajautetaan olemassaoleviin jalkaväkiryhmiin.




1 comment:

  1. Hyvä, näitä teema-objektiiveja olisikin jo tarvittu! Bren carrier ja tiedustelijat sopivat hyvin skenuun.

    ReplyDelete