Tuesday, June 17, 2014

Time for a "To do list"




Time for a "To do list"


Tässä taas vaihteeksi pientä päivitystä. Tuli tuossa taas nakutettua viisi päivää töitä lähes aamusta iltaan ja nyt on pari vapaata. Maalausta tosin ei varmaan ehdi juuri yhtään johtuen emännän syntymäpäivistä ja pojan nimipäivistä, jolloin luonnollisesti kutsutaan koko suku sikaan asti juhlimaan. No enivei, jään kuun lopussa isyysvapaalle, ja vapaapäivien kanssa tästä tulee kymmenen päivän vapaa erä. Pakkaan perheen mukaan ja lähen vanhempieni kanssa käymään tallinnassa, mutta muuten on suunitelmat auki. Toivoisin että saisin vähitään Teraphin maalattua tuona aikana.

Blogin yleinen tila

Niinkuin varmaan huomasitte, laitoin sotun galleriaan Legioonan Startter boxista kuvia ja linkin tänne, kuten myös blogiketjuun laitoin linkin tänne. Tästä johtuen blogin seuraajat ovat kokeneet MASSIIVISEN lisääntymisen, nimittäin 100% alkuperäisestä. Vaikka tämän blogin ei ole ollut tarkoituskaan kerätä käyntejä, niin tervetuloa uudelle seuraajalle. Onhan se mukava huomata että projektini jollain asteella ihmisiä (ainakin muutamaa) kiinostaa.

To do listat

Legion of Everblight

- Maalaa Warspearit
- Maalaa Teraph
- Maalaa Toinen Carnivean
- Maalaa Harrier
- Maalaa Stinger
- Aloita sääntöjen opiskelu

Infinity

- Maalaa Morat Agression Force Startteri
- Aloita sääntöjen opiskelu
(Mietin että en ehkä infinityä alakkaan pelaamaan, koska aika. Onhan siinä hyvä sääntösetti ja kiinnostava maailma, mutta mutta... ei varmaankaan vaan aika riitä)

Bolt Action

- Maalaa Commanderi valmiiksi (50% tehty)
- Maalaa Piat Teamit valmiiksi (70% tehty)
- Kokoa ja maalaa Sniper Team
- Maalaa ja tee base mortar teamille (Base 20% Tehty)

Bolteilla kiinnostaisi jo pelata kovasti, Commanderin maalaamisen jälkeen ja sääntökirjan uudelleenopiskelun jälkeen pystyisin teoriassa jo pelata pieniä pelejä. Tämä saattaisi tuoda uutta intoa maalaamattomien bolttien maalaamiseenkin. Pitäisi peliseuraa ja aikaa vaan saada jostain.

Warhammer Fantasy Battle

- Kasvata warrior unitti 16-->20 henkeen. (4 warrua maalattu kilpiä lukuunottamatta)
- Maalaa Kenraali
- Maalaa 10 Ironbreakkeria
- Maalaa 12 quarreleria
- Maalaa Flame Cannon

(Näidenkin kohdalla laitan varmaan hanskat naulaan, koska aika ei näillekkään riitä. Sinäänsä ei kiinnosta näillä edes pelata koska fabassa tarvitsee nykyään miljoona jantteria + törkyhintaisia erikoisvehkeitä isoilla alustoilla, kunnes GW tekee uuden edikan ja hyvistä yksiköistä tulee huonoja joilloin joituu maalaamaan toiset miljoona jannua)


Business Coaching Article | There Is Not Enough Time!

No comments:

Post a Comment