Saturday, June 7, 2014

Megapäivitys


Blogini ja ehkä jollain asteella koko harrastus on ollut ehkä hieman tuuliajola viimeaikoina. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että olen ollut paljon töissä. Työni on sellaista, että jos minulla on työpäivän niin lyhin vuoro on 8 tuntia ja muut siitä reilusti pitempiä. Tästä johtuen jos on työpäivä niin figuilulle ei iltaisin jää yhtään aikaa. Lisäksi löytyy perhe ja koira niin aika on vähän kortilla, niinkuin te harrastajat myöskin varmaan olette huomanneet.

Nyt kuitenkin, minulla on pari tuntia aikaa joten päätin rakennella tällaisien "megapäivityksen"
Tämä päivitys keskittyy pelkästään Hordesiin. Muihin projekteihini palaan myöhemmin. Tarinamme alkaa  tuonne alemmas ja aikaisemmin postaamastani Legion of Everblightin tunnuksesta. Hankin siis itselleni Legioonan startter boxin. Tämä on ollut kokonaan työstettynä jo jonkin aikaa, ja nyt laitan muutaman kuvan työvaiheista ja lopputuloksesta. Olen noihin valmiisiin figuihin ihan tyytyväinen. Tästä on hyvä aloittaa armeija. Tulevaisuudessa kun nappeja on tarpeeksi kasassa ja maaleissa, tulen hankkimaan sääntökirjat ja sitten koitan löytää vähän harjoituspelaajia jostain.

Toivoisin että laittaisitte koko projektista kommenttia. Risuja ja ruusuja siis tulemaan. Erityisesti kiinnostaa mielipiteet millä saisi opittua uusia tekniikoita ja maalattua paremman näköisiä figuja.


Tästä lähdettiin:









Lylyth
Shredderit





Carniveanin kropan magnetisointi
Pään magnetisointi



Oh hi there!

                                                  

 

Startter box valmiina

Alunperin olin suunitellut sinistä väriteemaa legioonalleni, mutta en ollut tyytyväinen teemaan. Päätin siis vaihttaa värityksen vihreään ja ruskeaan. Voin sanoa olevani lopputulokseen ihan tyytyväinen. Figut ovat perus pelipöytä tasoa eikä niihin ole mitään ihmeellisiä tekniikoita käytetty.
Näiden maalaukseen ei mahdottimia aikoja mene helppojen värien takia. Alustat ei välttämättä ole vielä kokonaan valmiit. Niihin voisi ehkä lisätä vielä jotain. Ehkä lisää tuota kellertävää heinää? Laittakaa kommenttia jos teillä on ideoita.

 







                         



Pepsodent hymy


 Hyppäämässä saaliin kimppuun

2 comments:

  1. Ihan näpsäkän näköistä Legioonaa. Alustat ja monsut ovat nättejä. Ihmisfiguun ehkä (jos ei kamera ole syönyt kontrasteja) jyrkempiä varjoa ihoon (washaus / ink -akselilla).

    ReplyDelete
  2. Kiitoksia kommentista. Tuosta ihmis warlockista tosiaan on vähän palautetta tullutkin. Palaan sen maalaukseen ehkä vähän myöhemmin, saa nähdä. Tuota on tarkoitus peluuttaa aluksi kun opettelen hordesia pelaamaan, mutta pää casteri tulee varmaan olemaan kuitenkin Absylonia.

    ReplyDelete