Sunday, July 13, 2014

The British are comming!!




Tein eilen ristiretken Warlordin Bolt Action foorumille, jossa törmäsin ketjuun missä puhuttiin uudesta British Carrier Sectionista. Paketissa tulee siis 3x Universal Carrieria eli "Bren carrieria" sekä miehistöt näihin. Aikaisemmissa breneissä on tullut pelkkä kuski. Tässä vaiheessa jo melkein niinsanotusti "kusin hunajaa." Kiiruhdin webstoren puolelle ja voi sitä pettymyksen määrää... Siis katsokaa nyt tuota crewta... Jätkät hengaa tuolla takana kuin missäkin porealtaassa. En vain voi ymmärtää että miksi!?!? MIKSIII!?!?

Katsokaa tuota ensimmäistä kuvaa. On vauhtia ja vaarallisia tilanteita, aseet paukkuu, lentelee verta ja suolenpätkiä. Sitten tulee nämä crewt noissa breneissä tyyliin "Tally Ho! Time for a nice cup of tee"









Onneksi samalla ristiretkellä Brenien kanssa löytyi jotain todella todella hienoa, nimittäin uusi Cromwell burlap camolla! Olin onnistunut tämänkin julkaisun jotenkin missamaan, joten yllätys oli suuri tämän löytyessä. Tuo figu on vaan niin höpö-hieno, että ei mitään rajaa. (Höpö-hieno on virallinen sana kuvaamaan makeeta figua, katsokaa vaikka sanakirjasta) Tämä on mulle melkeen pakkohankinta koska tuollainen camo tankki sopii kuin nakki nenään minun brittien kanssa, joilla on vähän metsätyyliset alustat muutenkin. Tämä saattoi nyt muttaa tuon tulevan jatkoprojetkin suuntaa, mistä edellisessä postauksessa puhuin.

No comments:

Post a Comment