Sunday, March 23, 2014

Askartelua






Askartelua

Yksi tämän blogin tarkoitus oli saada muille ihmisille vähän näytettävää, joka motivoisi minua maalaamaan. Luonnollisesti muille ei kehtaa ihan mitä tahansa näyttää, joten halusin hieman kehittää figujani. Yksi asia mitä halusin kokeilla oli tehdä talvialustoja, joissa lumen seasta pilkistäisi kalliota.

Selvittelin hieman miten muut ihmiset ovat noita kallioitaan tehnyt ja päädyin lopputulokseen laittaa alustoihin kiviä, kaarnaa tai hankkia korkkilevyä ja tehdä siitä kallioita. Yritin tuota korkkilevyä löytää K-raudan ja muiden rautakauppojen sivuilta tuloksetta. Sitten eräänä päivänä satuin käymään Ikeassa ja silmään pisti pannunalusia jotka olivat kuin olivatkin korkkia!
Nämä pannunaluset eivät maksa juurikaan mitään. Muistaakseni pari euroa per kolme alustaa, eli halpaa kuin saippua!

Joulupukilta olin saanut Warmachine Khador Battlegroupin eli aloitusboxin Warmachine peliin Khador factionilla niille lukijoille, jotka eivät asiaan ole perehtynyt. Khadorhan luonnollisesti viihtyy talviteemassa, kun ovat neukuilta vaikutteita saaneet. Löytyy ihan karvalakit ja kaikki! Alla pari kuvaa lopputuloksista. Kuvissa Khador warcaster Sorcha ja Juggernaut Heavy Warjack,

 
Ikean pannunalusia


Juggernaut


Toinen talvialusta mitä olen koskaan tehnyt.




Warcaster Sorcha
Ja ensimmäinen talvialustani


















Loppujen lopuksi olen alustoihin ihan tyytyväinen. Kallion väri voisi olla vähän parempi, mutta nyt on minullakin ensikokemukset talvialustoihin saatu. Jos teillä on jotain vinkkiä alustoiden parantamiseen niin jättäkää kommenttia! Sama pätee maalaamiseen. Yritän maalaustaitojanikin(<--hassu sana) parantaa pikkuhiljaa ja tämä punaisen maalaaminen muodostui aika hankalaksi. Olisi pitänyt perehtyä asiaan ensin paremmin. Nyt punasen eri sävyjä on saatu aika heikosti esiin ja ne vähät sävytkin ovat kuvissa hukkuneet.

Nokkelimmat lukijat (tosin vieläkin on se yksi lukija mutta onneksi se vasta nokkela onkin!) ovat varmaan huomanneet että blogiini on eksynyt Warmachine figuja vaikka aluksi täältä piti löytyä vain Bolt Actionin brittejä. Noh... blogini siis laajenee koska alan tosiaan tuota Warmachinea myös maalailemaan ja ihan pelaamaankin on joskus tulevaisuudessa tarkoitus päästä.
Vaikka täältä nyt Khadoria löytyykin, niin se ei tule olemaan factio johon tulen täyspainoisesti panostamaan, vaan nämä nyt olivat vaan sellaisia mitä halusin maalata. Pidän teitä jännityksessä ja kerron vasta myöhemmin mihin factioniin olen päätynyt ja miksi. Lähinnä siksi että posti ei ole tuonut minulle uusia figuja maalattavaksi :(  

Tulevissa päivityksissä sitten lisää juttua tästä aiheesta. Pysykää kanavalla!

-Nojis

2 comments:

  1. Joo meitsi on superintellektuelli BD maalasitsä noi harmaaks vaii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maalasin ensin mustalla pohjamaalilla, sit lähin harmahtavalla drybrushilla siihen päälle. Ensin musta/harmaa 1:1 ja sitte 1:2 ja varmaan viel 1:3.

      Delete